Kerst #vanRSL

Roeselare (BE)

KLANT

Stad Roeselare

WANNEER

Kerstperiode 2020

PROJECT TYPE

Architecturale Videomapping

Kerst #vanRSL

3 weken lang kerstsfeer in Stad Roeselare met een projectie van Urban Mapping & Limen Visual.

Iedere avond tot en met 3 januari doorlopend vanaf 17u30 tot 22u.

In opdracht van KAPCON.‍#KerstvanRSL#vanRSL

Kerst #VANRSL 2020: Roeselare wordt magische kerststad


Kerst 2020 zal anders zijn, dat staat vast. Covid-19 zorgt ervoor dat de kerstmarkt en ijspiste niet kunnen. Kerst #VANRSL wordt daarom niet minder gezellig want wandelen, kijken en genieten, dat kan zeker wel!

Roeselare pakt daarom uit met een unieke kerst- en eindejaarssfeer vol magie en verwondering, met respect voor de geldende coronamaatregelen. Roeselare wordt magische stad waar je je bij een bezoek laat onderdompelen in een wereld vol verwondering. Met je beperkte kerstbubbel beleef je zo nog de magie van kerst.  Het zijn nu net de kleine zaken die er toe doen en de unieke aankleding en decors die je betoveren tijdens je bezoek.

Het Stadhuis en de belforttoren worden het canvas voor een heus klank- en lichtspel. Geef je ogen en oren de kost voor een spektakel waarbij de kerstman en vele andere figuren je meenemen in een sfeervol verhaal met Roeselaarse accenten. Ga zeker ook op zoek naar een voorproefje van het nieuwe stadHUIS in 2024… Deze unieke mapping is elke avond tussen 17.30 uur en 22 uur te zien in een looping.  De looping moet ervoor zorgen dat iedereen gespreid in de tijd kan genieten van dit unieke lichtspel.


No items found.
Andere Projecten