Over ons

Wie zijn we?

Steden hebben verhalen te vertellen. Urban Mapping brengt verhalen tot leven met de magie van projectie tijdens unieke audiovisuele stadswandelingen.

Ontzorgen staat centraal, we zijn partner van A tot Z en verzorgen zowel het creatieve, logistieke als technische luik van ieder project.

Wat doen we?

Gebouwen verspreid over de stad vormen het decor voor spectaculaire lichtwandelingen.

Tijdens donkere winteravonden of warme zomernachten komen lokale legendes, spannende historische verhalen of magische sprookjes tot leven met onze unieke projecties.

Waarom Urban Mapping?

Creativiteit en ontzorgen staan centraal: wij zijn uw partner voor het volledige creatieve proces en wij zorgen voor alle technische ondersteuning bij het project.

Onze projectie-units zijn ontworpen voor de stad. Ze zijn geschikt voor alle weersomstandigheden, vandalismebestendig, elegant en plaatsbesparend. Via bewaking- en bediening van op afstand verzekeren we een zorgeloze ervaring aan onze klanten.

Ultieme city-marketing

Onze lichtwandelingen vormen de ideale familie uitstap naar uw stad. Inwoners van de stad zien hun eigen stadslegendes tot leven komen op onverwachte plekken en bezoekers ontdekken uw stad op verrassende wijze.

De wandelingen vormen een leuke avondactiviteit na een daguitstap of tijdens een verblijf in de stad.
Zo stimuleren we ook de lokale handel en horeca.