Over ons

Urban Mapping biedt een kwalitatieve oplossing voor outdoor projection mapping of videomapping installaties voor langere periodes.

Wij specialiseren ons in architecturale mapping projecten zoals lichtshows, sfeercreatie (kerst, valentijn...) , audiovisuele stadswandelingen (stadslegendes, historische thema's, familiewandelingen...), lichtfestivals, communicatie (expo's, evenementen, opendeurdag, product-lancering...)...

We bieden een all-in-one oplossing aan en voorzien zowel Content, Hardware als Service.

CONTENT

Creative Director Alexander Stragier (Limen Visual) heeft ruim 8 jaar ervaring met het ontwikkelen en ontwerpen van audiovisuele ervaringen en architecturale projecties.

Samen met zijn team ontwerpt hij content op maat van uw project. Wij staan ook steeds open voor samenwerkingen met lokale creatievelingen of organisaties (scholen, academies...).

We streven naar kwalitatieve en innovatieve content die uw gebouw tot leven laat komen.

Naast animatie ontwikkelt Urban Mapping ook interactieve architecturale projecties (schilderen met licht, interactieve fietsen, interactieve experiences voor kinderen...)

HARDWARE

Ons projectie-systeem is een eigen uniek ontwerp en wordt in eigen beheer geproduceerd.

Op de 5 meter hoge paal kunnen tot 6 individueel geklimatiseerde projectoren worden bevestigd.
Ieder systeem bevat een centrale server voor aansturing en monitoring. De systemen werken volledig autonoom.

Het projectie-systeem is elegant, plaatsbesparend, vandalismebestendig en vlot te installeren.

De systemen zijn verzekerd tegen diefstal en schade en specifiek ontworpen om langdurige periodes buiten gebruikt te worden in alle weersomstandigheden.
.

SERVICE

Urban Mapping biedt een all-in-one oplossing aan en voorziet zowel Content, Hardware als Coördinatie.

We streven naar kwalitatieve afwerking, snelle en volledige offertes, naleven van deadlines.

We wensen de klant te ontzorgen. We zorgen voor een dagelijkse remote check-up om steeds een probleemloze opstart te verzekeren. Bij problemen stuurt het systeem ons automatisch een melding zodat wij snel kunnen ingrijpen.